Om


Jeg har en forkærlighed for æstetisk og funktionelt interiør til boligen. Inspirationen finder jeg på rejser verden rundt. Jeg holder mig opdateret på trends og tendenser og håndterer hele produktudviklingsfasen fra ide til færdigt produkt.


Jeg er passioneret omkring hele produktets tilblivelse og dedikeret i alt hvad jeg beskæftiger mig med. 


Jeg er uddannet Industriel designer, fra Designskolen Kolding i 2009, med speciale indenfor bolig.


Siden har jeg arbejdet med design af boliginteriør for:

Warm Nordic, BoConcept, Bolia, Ide Møbler, Ilva, Pure Culture, Neon Living, Steel-function, Aida og Jysk.


Se nogle af mine designs her >>


" CREATE DESIGN WITH PASSION, OR NOT AT ALL"


SABINE STOUGAARD

Kunderne siger

SIKKER DESIGNHÅND


Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sabine i flere omgange i forbindelse med mit job, som produktchef hos en større dansk møbel- og interiør virksomhed. Sabine var med sin sikre design-hånd et kreativt indspark til mine årlige home-accessories kollektioner og med ganske lidt brief, formåede hun at omsætte en trend til reelle, salgsbare produkter, som meget sjældent slog fejl. Sabine har et godt øje for form og farve, en stærk visuel brandforståelse, og kan samtidigt tænke kommercielt.

Det er en sjælden vare, har jeg erfaret. Sabine overholdt altid deadlines og var professionel og sød at arbejde med. Jeg kan kun give mine stærkeste anbefalinger"


Lene Rønfeldt

- Tidligere produktchef, nu freelance Art Director og interiør stylist.

GOD TIL AT FORSTÅ KUNDEN


“Jeg har haft glæden af arbejde sammen med Sabine i mange år.

Jeg har været meget glad for samarbejdet, fordi Sabine er god til at lytte til de ønsker som kunden har, og tænker det videre i designet. Hun har forståelse for hele produktions- og salgskæden og ser hvad designet skal indeholde for at design, produktion og salg går op i en højere enhed.

Jeg kan kun give Sabine mine

bedste anbefalinger.”


Lone Tannebæk

Tidligere ejer Pure Culture A/S

SMUKKE ON-TREND PRODUKTER


“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Sabine ved mit forrige arbejde, hvor Sabine var leverandør. Vi arbejdede ud fra trendoplæg, som var både meget løse på bestemte opgaver og de kunne også være ret præcise i forhold til hvilket design/udtryk vi ledte efter til den kommende sæson. Ved hver præsentation formåede Sabine at tolke og forme trendoplægget, så det havde en kommerciel vinkel og designet var både praktisk, muligt og økonomisk. Jeg nød personligt meget vores samarbejde og så altid frem til at blive inspireret, samt få nogle smukke on-trend produkter. Sabine får mine varmeste anbefalinger.”


Bolette Theis Jørgensen

Purchasing manager