Om
Sabine Stougaard Design Studio

OM MIG

DESIGNER MED KOMMERCIELT MINDSET


Jeg har en forkærlighed for æstetisk og funktionelt interiør til boligen. Inspirationen finder jeg på rejser verden rundt. Jeg holder mig opdateret på trends og tendenser og håndterer hele produktudviklingsfasen fra ide til færdigt produkt.


Jeg er passioneret omkring hele produktets tilblivelse og dedikeret i alt hvad jeg beskæftiger mig med.

Jeg har mange års erfaring fra designbranchen, stor viden indenfor materialer og produktion og forståelse for den kommercielle del. 


Jeg er uddannet Industriel designer, fra Designskolen Kolding i 2009, med speciale indenfor bolig.


Siden har jeg arbejdet med design af boligprodukter for:


Warm Nordic, BoConcept, Bolia, Ide Møbler, Ilva, Pure Culture, Neon Living, Steel-function, Aida og Jysk.

Min mission


Jeg ønsker at mine designs skal skabe glæde og en tilfredstillelse at omgive sig af, at de er gennemtænkte og velovervejede i  forhold til formsprog, funktion, valg og brug af materialer.

At de kan fascinere og gøre en nysgerrig.


Når jeg skaber et design er det vigtigt at form, funktion og udtryk går op i en højere enhed, at øjet pirres, at man har lyst til at undersøge produktet nærmere, og at man får følelsen af at man bare må eje det produkt, så har produktet en berettigelse.

Når produktet er skabt, er det også vigtigt for mig hvordan det tager sig ud i emballage og mærkninger af produktet, og hvordan det præsenteres i butikker og på messer. Jeg ønsker at produktet og alt omkring det er veludført og gennemarbejdet.

LAD OS SAMARBEJDE


Jeg designer nye produkter til dit sortiment med stor passion og grundighed.

Det sikrer dig unikt designede produkter